Amical puternic pentru tricolori. România întâlneşte Columbia, la Madrid, de la ora 21.30

Amical puternic pentru tricolori. România întâlneşte Columbia, la Madrid, de la ora 21.30

România urmează să dispute cel de-al doilea test din campania de pregătire pentru EURO 2024 cu naţionala Columbiei, marţi, de la 21:30, pe Wanda Metropolitano din Madrid.

La finalul meciului cu Irlanda de Nord, Edi Iordănescu a anunţat schimbările care vor avea loc în lotul României. Selecţionerul îi va titulariza în acest duel dificil pe Andrei Raţiu, fotbalistul lui Rayo Vallecano, şi pe Horaţiu Moldovan (Atletico Madrid), titular în premieră pe stadionul clubului la care joacă.

Organizatorii au anunţat că peste 12.000 de bilete din cele 30.000 vândute pentru amicalul Columbia - România au fost cumpărate de români, informează frf.ro.

Casele de bilete de la Estadio Metropolitano vor fi deschise şi marţi, de la 10:00, până la ora de start a partidei, ora 21.30.

La partida de marţi seară, contra Columbiei, echipa naţională va îmbrăca în premieră actualul echipament roşu, cel de deplasare. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că jucătorii columbieni vor evolua în tricouri galbene.

România, remiză în ultimul amical

Echipa naţională a României a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti. 

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard

 

Afla mai multe despreromâniacolumbiaamicalmadrid
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt