Nicolae Ciucă: «Veteranii de război merită onoruri. Au luptat pentru ca România să aibă libertatea de a-şi decide viitorul»

Nicolae Ciucă: «Veteranii de război merită onoruri. Au luptat pentru ca România să aibă libertatea de a-şi decide viitorul»

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a evidenţiat, luni, într-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Veteranilor de Război, că aceştia merită toate onorurile pentru că au luptat pentru ca România să aibă "libertatea de a-şi decide viitorul".

"Am participat, astăzi, la ceremonia militară şi religioasă de depunere a coroanelor de flori la Monumentul Eroilor Patriei, cu ocazia Zilei Veteranilor de Război.(...) Veteranii de război merită toate onorurile, pentru că au luptat ca România să aibă libertatea de a-şi decide viitorul. Avem datoria de a spune generaţiilor viitoare poveştile acestor eroi. Astfel, amintirea lor va dăinui în timp, iar ideea sacrificiului pentru patrie va rămâne o valoare vie în cultura noastră. Dumnezeu să ocrotească România şi pe veteranii ei!", a scris Ciucă, luni, pe Facebook.

Preşedintele Senatului a menţionat că prin acest gest "a adus un omagiu tuturor celor care au luptat şi au făcut jertfa supremă pe câmpul de luptă, pentru apărarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale a României".

Afla mai multe despreciucasenatpnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt