WhatsApp va permite apelarea numerelor care nu sunt salvate în agendă

WhatsApp va permite apelarea numerelor care nu sunt salvate în agendă

Cea mai populară aplicaţie de comunicare lucrează la o funcţie ce va permite utilizatorilor să plaseze apeluri chiar şi în cazul unor numere pe care nu le au deja în agenda de contacte, scrie Profit.ro.

Versiunea beta a aplicaţiei WhatsApp de Android a primit, în urma celui mai recent update, un aşa-numit dialer, similar cu cel din aplicaţia dedicată apelurilor telefonice de pe smartphone-uri.

Cu acest dialer, se pot tasta cifrele şi apela orice număr de telefon pentru a vorbi inclusiv cu persoane ale căror numere de telefon nu sunt deja salvate.

Astfel, utilizatorii scapă de a adăuga în agendă un număr înainte de a putea realiza un apel prin WhatsApp.

Aceasta facilitate este testată alături de o funcţie similară, care permite trimiterea de mesaje către numere noi, care sunt salvate în agendă.

Ambele funcţii au rolul de a facilita comunicarea cu alte persoane decât cele cunoscute şi salvate în agenda de contacte, în ceea ce reprezintă o altă serie de facilităţi pe care WhatsApp trebuia să le aibă de mult.

Nu se cunoscute, deocamdată, când vor fi lansate şi când vor putea fi folosite de toţi utilizatorii cele două noi opţiuni.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt