Nicolae Ciucă, PNL: Sebastian Burduja are un plan, curaj, spirit de sacrificiu

Nicolae Ciucă, PNL: Sebastian Burduja are un plan, curaj, spirit de sacrificiu

Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, candidatura la Primăria Capitalei. Nicolae Ciuca i-a fost alături. “Sebastian Burduja are şi curaj în acest demers, are partea asta de spirit de sacrificiu, pentru că trebuie să sacrifici multe aspecte personale şi familiale“, spune Ciucă.

Candidatul Partidului Naţional Liberal, Sebastian Burduja, a venit, sâmbătă, cu motocicleta la sediul Biroului Electora Municipal pentru a se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei. Preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă a afirma că este pentru prima oară cînd vede un candidat care vine cu motocicleta să se înscrie în cursa electorală.

Burduja, pe motor la depunerea candidaturii

„Este sprijinit de oameni care au fost alături de el de fiecare dată şi iată acum am putut să îl vedem pe Sebastian Burduja aşa cum este el. Pentru mine este prima dată când văd un candidat că vine să-şi depună dosarele cu motocicleta. L-am întrebat la sediul partidului de ce cu motocicleta şi mi-a zis ”Pentru că aşa sunt eu. Nu vreau să par altfel decât aşa cum sunt în realitate”, ceea ce eu personal apreciez foarte mult la orice om, dar îndeosebi la un candidat care vine să le ceară oamenilor încredere, să le ceară oamenilor să îl voteze şi oamenii trebuie să aprecieze exact această stare de realitate şi de normalitate”, a declarat Nicolae Ciucă. 

 

Afla mai multe despreciucaburdujapnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt