Intervenţie în forţă a poliţiştilor SAS în Capitală. Un bărbat care-şi ameninţa sora şi agenţii cu un topor, împuşcat în picior

Intervenţie în forţă a poliţiştilor SAS în Capitală. Un bărbat care-şi ameninţa sora şi agenţii cu un topor, împuşcat în picior

Poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit în forţă într-o locuinţă din Sectorul 1, după ce o femeie a anunţat că a fost ameninţată de fratele său.

Bărbatul a fost agresiv şi cu agenţii veniţi să îl calmeze, refuzând dialogul cu negociatorii şi îndreptându-se spre poliţişti cu un topor pentru a-i lovi.

Suspectul a fost împuşcat în piciorul stâng de unul dintre poliţişti, cu muniţie de cauciuc, fiind dus la spital. Ulterior, pe numele său a fost emis ordin de protecţie provizoriu şi el va trebui să poarte o brăţară de monitorizare. urse judiciare afirmă că între femeie şi fratele său conflict a pornit de la bani.

Surse judiciare afirmă că între femeie şi fratele său conflict a pornit de la bani. 
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 anunţă că, în urma intervenţiei autorităţilor în acest caz, se fac cercetări şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, având în vedere atitudinea bărbatului faţă de cei care au intervenit.

Afla mai multe desprebarbattoporpolitiesas
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt