Poşta Română: Pensiile au fost distribuite, până la acest moment, într-un procent covârşitor. Situaţiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepţionale

Poşta Română: Pensiile au fost distribuite, până la acest moment, într-un procent covârşitor. Situaţiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepţionale

Compania Naţională Poşta Română a precizat, vineri, că pensiile au fost distribuite, până la acest moment, ”într-un procent covârşitor”, iar până la sfârşitul zilei se estimează că se va ajunge aproape la procentul maxim. Situaţiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepţionale.
”Aceste cazuri apar în fiecare lună, iar cei aflaţi în situaţia aceasta îşi vor putea ridica pensia în cursul săptămânii viitoare de la oficiile poştale”, a transmis compania.
Reprezentanţii companiei Poşta Română arată, într-un comunicat de presă transmis vineri, că livrarea pensiilor a început în 27 aprilie, cu cinci zile înainte de calendarul lunar pentru distribuirea acestora.
”Ce părea imposibil săptămâna trecută s-a reuşit printr-o mobilizare exemplară a salariaţilor din Poşta Română. Poştaşii au reuşit să livreze pensiile în mai puţin de o săptămână într-o premieră pentru Companie, proces care durează de obicei 15 zile. Distribuirea pensiilor în avans, înaintea Sărbătorilor de Paşte, a reprezentat un efort extraordinar din partea tuturor entităţilor implicate în acest proces: Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Ministerul Finanţelor, Casa Naţională de Pensii şi partenerii noştri din domeniul bancar. Toate părţile implicate au colaborat remarcabil pentru îndeplinirea termenelor stabilite de către Guvernul României”, explică sursa citată.

Afla mai multe desprepensiipostalivrare
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt