VIDEO. Marcel Ciolacu, la Prima News: Până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei

VIDEO. Marcel Ciolacu, la Prima News: Până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei.

Liderul PSD a precizat că în opinia sa, conferinţa de presă trebuia făcută deja şi a anunţat că urmează o discuţie comună împreună cu Nicolae Ciucă şi Cătălin Cîrstoiu, cel târziu luni.

Despre informaţia privind o susţinere a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, la Primăria Capitalei, Ciolacu a spus că Negoiţă este candidatul comun al alianţei pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne.

”Eu nu îi cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare decât domnul Cîrstoiu, eu i-am făcut o recomandare, şi direct şi prin intermediul dvs, de câte ori m-aţi întrebat. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu preşedintele Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public.

Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru, până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei. Acest lucru l-am convenit împreună cu Nicolae Ciucă şi cu medicul Cătălin Cîrstoiu. Repet, domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spaţiul public şi să explice toate aspectele, astfel nu vom putea merge mai departe”, a declarat Ciolacu.

Afla mai multe despreciolacudeclaratiecîrstoiu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt