Diana Şoşoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei

Diana Şoşoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei

Diana Şoşoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Biroul Electoral i-a admis candidatura chiar în ultima zi în care mai avea dreptul să o depună. Asta după ce în weekend a fost respinsă pentru că ea nu avea suficiente semnături valide.

Biroul Electoral Bucureşti a decis admiterea candidaturii preşedintei a partidul S.O.S. România Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei, după ce a depus, marţi, liste suplimentare de susţinători pentru candidatura ei.

Diana Şoşoacă va candida din partea SOS România. În acelaşi timp, senatoarea este şi cap de listă a partidului pe care îl conduce la europarlamentare. „Toţi ceilalţi candidaţi sunt speriaţi pentru că eu iau voturi de la fiecare candidat”, a susţinut Şoşoacă.  

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a admis candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei, după ce aceasta a depus, marţi, liste suplimentare de susţinători pentru candidatura ei.

Biroul Electoral de Circumscripţie decisese, duminică, să respingă candidatura Dianei Şoşoacă pentru funcţia de primar general al Capitalei, deoarece a găsit probleme multiple la listele de semnături depuse de ea. Şoşoacă a acuzat că respingerea candidaturii ei este din ordinul dat de liderul PSD Marcel Ciolacu şi că Primăria Generală a Municipiului Bucureşti "este cea mai coruptă instituţie din România."

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt