Temperaturi uşor mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, şi ploi în regiunile sud-vestice, sudice şi sud-estice, de 1 mai şi de Paşte

Temperaturi uşor mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, şi ploi în regiunile sud-vestice, sudice şi sud-estice, de 1 mai şi de Paşte
foto: Pixabay

Meteorologii anunţă că, de 1 mai şi de Paşte, temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă, în cea mai mare parte a ţării şi că vor fi ploi în regiunile sud-vestice, sudice şi sud-estice.
  
Săptămâna 29.04.2024 – 06.05.2024
 
Cu excepţia regiunilor sudice unde temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale, mai ales în nord-vestul ţării.
 
Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice, sudice şi sud-estice, dar şi deficitar în cele nordice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.
 
Săptămâna 06.05.2024 – 13.05.2024
 
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în jumătatea estică a teritoriului.
 
Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.
 
Săptămâna 13.05.2024 – 20.05.2024
 
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.
 
Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării, dar cu un uşor deficit în regiunile sudice.
 
Săptămâna 20.05.2024 – 27.05.2024
 
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării.
 
Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Afla mai multe despremeteovremepaste1 mai
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt