VIDEO. Mihai Tudose recunoaşte, la Insider politic, că PSD şi PNL nu pot avea o relaţie de dragoste. ”Ne despart multe”

VIDEO. Mihai Tudose recunoaşte, la Insider politic, că PSD şi PNL nu pot avea o relaţie de dragoste. ”Ne despart multe”

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose, aflat pe primul loc pe lista de candidaţi a PSD şi PNL pentru alegerile europarlamentare, afirmă că este „cam greu” ca între cele două formaţiuni politice aflate la guvernare să existe o relaţie de „dragoste” pentru că sunt multe lucruri care le despart. El cataloghează relaţia dintre PSD şi PN drept „nu neapărat o căsătorie din dragoste, ci din interes, interesul fiind al unei guvernări stabile”.

Dacă suntem întregi la minte  - şi nu vorbesc de un partid anume, ci de toţi, sau toţi ce care au potenţial să fie întregi la minte – viitorul României poate arăta bine. Cu o uniune de mesaje pentru exterior, cu o coaliţie stabilă în România, nu neapărat o căsătorie din dragoste, ci din interes, interesul fiind al unei guvernări stabile”, a afirmat Mihai Tudose, în emisiunea Insider Electoral, difuzată sâmbătă de Prima TV.

Liderul social-democrat admite că este „cam greu” ca PSD să ajungă la dragoste cu PNL, el afirmând, în acest context: „ne despart multe”. 

„Cam greu, dar...în sfârşit... ne despart multe” mărturiseşte Tudose, întrebat dacă PSD nu a ajuns la dragoste în relaţia cu PNL:

El spune că „elementul comun” al celor două formaţiuni îl reprezintă „strategia comună pentru a guverna şi strategia comună pentru a reprezenta România în exterior ca o forţă de care să se ţină cont”.

Afla mai multe despretudosealegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt