VIDEO. Dan Petrescu a fost prezentat într-un mod inedit la CFR Cluj. ”Dane, mai fă o minune”

VIDEO. Dan Petrescu a fost prezentat într-un mod inedit la CFR Cluj. ”Dane, mai fă o minune”

CFR Cluj a anunţat, marţi, revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei. Patronul Nelu Varga a anunţat la Digi Sport că Dan Petrescu îşi va grăbi revenirea şi îşi va începe un nou mandat pe banca ardelenilor de sătpămâna aceasta, fără să mai aştepte până la sfârşitul sezonului, aşa cum a transmis anterior.

CFR Cluj l-a prezentat pe „Bursuc” într-un mod inedit, printr-un reel pe reţelele de socializare în care apare o doamnă, fană a formaţiei din Gruia, devenită celebră în urma mesajului pe care l-a afişat la meciul cu Inter D'Escaldes, din preliminariile Conference League.

„Dane, mai fă o minune”, a fost mesajul susţinătoarei fostei campioane.

„M-am întors acasă. Gata cu vorba! Acum la treabă!”, a spus Petrescu în videoclipul de prezentare de pe contul de Instgram al clubului.

„Tehnicianul care a contribuit decisiv la câştigarea ultimelor noastre cinci titluri consecutive de campioană, dar şi a numeroaselor rezultate remarcabile în Europa, se întoarce acasă şi îşi va folosi toate abilităţile pentru a atinge din nou performanţele cu care familia alb-vişinie s-a obişnuit!”, se arată pe site-ul oficial al CFR Cluj.

Dan Petrescu, ultima dată tehnicianul echipei sud-coreene Jeonbuk, a mai antrenat CFR Cluj în perioadele 2017-2018, 2019-2020 şi 2021-2023. Cu echipa clujeană a câştigat de cinci ori campionatul. 

Afla mai multe despredan petrescucfr cluj
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt