Preşedintele a depus o cerere de pensionare. Postul de profesor al lui Klaus Iohannis de la Colegiul ”Brukenthal” a fost scos la concurs

Preşedintele a depus o cerere de pensionare. Postul de profesor al lui Klaus Iohannis de la Colegiul ”Brukenthal” a fost scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular. După o perioadă de aproximativ 27 de ani în care postul a fost rezervat, acesta s-a eliberat pentru că preşedintele României a depus cerere de pensionare, anunţă Ora de Sibiu.

Potrivit sursei citate, lista posturilor disponibile pentru titularizare în judeţul Sibiu a fost publicată luni, 29 aprilie, 2024.

Printre acestea se regăseşte şi unul dintre posturile de profesor pentru disciplina Fizică de la Colegiul Brukenthal din Sibiu, cu predare în limba germană, ce constă în 18 ore, reprezentând o catedră completă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, Constantin Dincă, a clarificat pentru Ora de Sibiu că preşedintele României şi-a depus cererea de pensionare pentru poziţia de profesor de fizică, invocând limita de vârstă.

Astfel, postul vacant ar putea fi cel al lui Klaus Iohannis. „Colegiul Brukenthal a scos la concurs catedra de fizică, asta însemnând că tot ce e posibil să fie catedra domnului preşedinte.

Afla mai multe despreiohannispensionare
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt