FCSB va juca în preliminariile Champions League pe Ghencea. ”S-a semnat contractul”

FCSB va juca în preliminariile Champions League pe Ghencea. ”S-a semnat contractul”

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană.

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

În viitorul sezon, formaţia bucureşteană va evolua în preliminariile UEFA Champions League. În acest context, roş-albaştri încep pregătirile atât de plan fotbalistic, cât şi pe plan organizaţional.

Liderul Peluzei Nord, Gheorhe Mustaţă, a vorbit despre posibilitatea ca derby-ul cu Rapid din ultima etapă să se joace pe stadionul de la Mioveni, după ce fanii giuleştenilor au aruncat cu materiale pirotehnice în teren la partida cu Universitatea Craiova.

Totodată, Mustaţă a dezvăluit că FCSB şi-a găsit stadion pentru duelurile din preliminariile UEFA Champions League. Trupa patronată de Gigi Becali ar urma să joace pe Ghencea toate partidele din cea mai importantă competiţie europeană.

”Ultima etapă nu ştim exact unde jucăm. Înţeleg că nu vor să ne primească în Giuleşti, ci să mute meciul la Mioveni. Oriunde ne duc, noi oricum mergem cu trofeul de campioni după noi. Să vadă şi ei un trofeu real, nu de carton. Nu vreau să cred că mergem la Mioveni, cum nu vreau să cred că este adevărat să nu ne ofere nici 5 la sută din bilete. Am auzit că vor să-şi asume asta.

Dacă nu ştim unde jucăm ultima etapă, în schimb am aflat că meciurile din preliminariile Champions League le jucăm în Ghencea, pe stadionul Steaua. Înţeleg că este deja semnat contractul de închiriere. De ce? Pentru că aşa vreau eu”, a spus Mustaţă pe canalul de youtube al lui Gabi Safta, Templul Sportului. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt